Cum să partajați colecția de colaborare pe Instagram cu mai multe persoane

Cum să partajați colecția de colaborare pe Instagram cu mai multe persoane

Sfaturi rapide
O colecție colaborativă nu poate fi făcută privată după ce a fost creată și nu există nicio modalitate de a partaja o colecție privată.

Orice membru cu care partajați colecția o poate șterge.

La fel ca remixurile, dacă creatorul șterge o postare sau un videoclip, acesta va fi, de asemenea, eliminat de aici.
Creați un grup pe Instagram Chat

Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să creați un chat de grup Instagram cu persoane cărora doriți să le partajați imaginile sau videoclipurile.

Pasul 1: Accesați Instagram și deschideți mesajele. Apoi, atingeți pictograma scrie mesaj în vârf.

Pasul 2: Apăsați pe Creați un chat de grupselectați cel puțin doi utilizatori și atingeți Crea conversație.

Notă: De asemenea, puteți selecta un grup existent utilizând bara de căutare.

Creați și distribuiți folosind colecția colaborativă

În timp ce Instagram spune că puteți adăuga 250 de persoane la colecția colaborativă, nu puteți selecta mai mult de o persoană atunci când distribuiți. Cu toate acestea, puteți crea și partaja o colecție colaborativă cu un grup.

Pasul 1: Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să mergeți la post și apasare prelungită pe pictograma salvare. Vă va cere să introduceți Numele colecției și activați Comutare de colaborare.

Pasul 2: Acum, folosește căutare opțiunea de a vă găsi numele Grupului și selectează-l pentru a partaja colecția ta de colaborare cu mai mulți prieteni.

Întrebări frecvente

Ce este colecția colaborativă pe Instagram?

Colecțiile colaborative de pe Instagram vă permit să salvați și partajați postări cu prietenii sau adepți. Alții pot vedea ceea ce ați salvat și pot adăuga salvările lor la colecție.

Cum adaugi oameni noi la colecția colaborativă de pe Instagram?

Instagram vă permite doar să creați o colecție colaborativă cu un singur utilizator. Cu toate acestea, prin crearea unui grup, puteți ocoli această restricție și puteți adăuga cât mai mulți utilizatori, accesând setările grupului Instagram > Adăugați. Alternativ, puteți partaja linkul grupului cu alții.

In relatie :  Cum să vă transferați contul de linie pe un telefon nou
Moyens I/O Staff te-a motivat, oferindu-ți sfaturi despre tehnologie, dezvoltare personală, stil de viață și strategii care te vor ajuta.